Produse Bell HYPOAllergenic

Bell Cosmetics a creat prima linie hipoalergenica a produselor cosmetice din Polonia si astazi aduce machiajul hipoalergenic si in Romania. Bell Cosmetics este un important producator polonez de produse cosmetice, care distribuie cu succes produsele sale pe 5 continente, in peste 86 de tari. Cu o rapiditate extraordinara produsele cosmetice Bell apar deja pe rafturile magazinelor din peste 61 de tari.

Brand-ul HYPOAllergenic este creat de femei pentru femei - pentru a oferi frumusete, delicatete si perfectiune pielii acestora.

Linia de produse Bell Cosmetics HYPOAllergenic este creata special pentru toate tipurile de piele sensibila. Produsele sunt testate sub supravegherea atenta a unui dermatolog si oftalmolog, contin nutrienti, nu irita pielea, sunt inodore, nu contin parfum si parabeni - se adapteaza structurii pielii, astfel incat sa obtinem un  aspect proaspat si natural.

Valorile marcii Bell tin de ingrijire - avand grija de clientii sai, pielea acestora, dar si de calitatea produselor si mediul inconjurator.